torsdag, september 24, 2009

LIVET SOM DET SER UT IDAG

love och arvid kom hit vid nio och sen dess har det nog varit fullt upp hela tiden. vi har byggt koja i deras tält och det har varit halvt slagsmål om bilar och vi har läst böcker, ritat båtar, tittat på i drömmarnas trädgård, ätit mat, försökt väcka sigge x antal gånger, badat med bubblor och skvätt ut allt vatten över hela badrummet. mitt uppe i allt har sigge ammat varannan timme för nu när han väl har börjat äta verkar han inte ha några planer på att chilla lite med maten utan äter mycket och ofta. vilket iofs är bra men mina tuttar kommer att förvandlas till russin om han fortsätter i samma tempo.

nu är love och arvid hos joel och sigge är matad, nybadad och omstoppad i sin nybäddade säng. och nu när jag slappnar av så känner jag hur trött jag är i hela kroppen och min amningsaxel har kommit tillbaka, jag spänner mig utan att tänka på det vilket resulterar i att axeln halvt avlider.

ikväll har jag tänkt massor på hur det kommer att bli sen, i framtiden. tanken är ju att vi ska vara två om det här sen, om ett men antagligen två år framåt. men, jag ska alltså göra det här själv nu och sen helt plötsligt dela allt. det känns bara så fel på något sätt. och vem vet hur det ser ut så långt fram och vilka möjligheter som finns för att få något sånt att fungera. det känns som att jag ska förbereda mig på att ge bort dig, att jag ska ge allt av mig till dig och sen ska du försvinna, om inte på heltid, på deltid. all tid känns som för mycket tid idag.

2 kommentarer:

M sa...

Fan. Jag är så lättrörd.


http://open.spotify.com/track/5dADr6XXWXvztVQyP9hsJX

perta sa...

jag också eftersom jag nästan började gråta av låten.