söndag, oktober 11, 2009

GRÄSET ÄR ALLTID GRÖNAREvarför verkar det så mysigt att vara överallt förutom här? är det för att här måste man städa, diska, dammsuga, handla, tvätta, laga mat, titta på meningslös tv, vara sysslolös och inse att det är vardagen och det är rätt tråkigt och varför finns det inte mer än så idag?

ikväll hade jag hellre lekt mig trött än att titta på regnet och sucka mig trött. jag hade hellre läst sagor om tummen och om nalle puh, kanske om godispåsen och tomtar, busat i mystältet och somnat utmattad men gladare än många andra ensamma nätter. idag är bara min kropp trött, min själ trött och sigge bara sover och är faktiskt inte alls speciellt vänskaplig men ja, han är en månad, hans största intresse är att sova. och smulorna hopar sig på golvet och tvätten måste tas hand om och jag borde äta mer, jag borde duscha och jag borde sortera och plocka och förbereda inför nästa vecka men jag sitter liksom här, jag kommer ingen vart. och klockan är sju och det är mörkt ute, det enda som är fint är lövskuggorna i gatljuset.

hade allt det där tråkiga varit mer betydelsefullt om man hade haft någon att dela det med? för i så fall så skriver jag en kontaktannons nu; jag är rar men envis fast jag gillar att baka mycket så man får ofta kakor. jag har tre barn som är världshistoriens bästa ungar, som dock gillar att väcka en tidigt och dessutom vill dom gärna äta knäckemackor och kolla på teletubbies i sängen så det blir lätt trångt och smuligt. annars har jag sjukt bra musiksmak, jag gillar glass och att titta på serier. när jag inte är kladdig av babykräks så är jag rätt så söt från och till och jag gillar att spela gamla tv-spel. jag gillar även promenader på stranden. // milf 84 - looking for love.(men egentligen är jag nog hellre ensam än lycklig med någon annan.)

2 kommentarer:

M -83 sa...

milf 84:
Ska vi vara ensamma tillsammans?
Jag är desperat efter sällskap.
Gillar att dricka vin och att tjuvröka. Musik är kul. Och mina barn är söta som socker.

perta sa...

det tycker jag låter fint. ensamhet är bättre om den delas.