fredag, september 09, 2011

KÄRA BARN VID MIN SIDA


ibland är det skönt att sova lite längre än dom där 45 minuterna som du tycker så mycket om. speciellt när du vaknar till och känner att "oj, jag är visst lite trött fortfarande, eller vänta, rätt mycket trött". mitt tips till dig då tuva, är att inte försöka vara vaken. att kanske tänka att "äh, jag tar det lite lugnt och somnar om!" istället för att troligtvis tänka "JAG ÖSER!! HEJ VÄRLDEN! JAG ÄR GLAD OCH LEDSEN PÅ SAMMA GÅNG! ALLT ÄR SPÄNNANDE!". 
för det är lugnt tuva, du har massor tid på dig att utforska världen. massor tid att stoppa allt i munnen och massor tid att leka. du vet inte om det här, men dom där sprattliga sakerna som mamma kallar ben och som du tycker är världens bästa leksaker, ska du lära dig att gå på sen. och då kommer du kunna springa ifrån mig och nå saker med dina händer som du också kommer att ha mer koll på hur dom funkar. sen smiter dom inte när du vill få tag på saker, nej sen kommer dom att fånga in alla saker du vill bita på bara sådär!
ja tuva, du kommer faktiskt upptäcka en massa saker tids nog, men nu är du liksom fyra månader så passa på att sova.

1 kommentar:

penny sa...

jag gillar din blogg petra, gillar hur du skriver om saker, önskar man själv kunde formulera sig lika bra men när jag sätter ord på skärmen blir det bara en sörja.

uppdatera mera, jag är iaf en trogen läsare.

/Penny