tisdag, oktober 11, 2011

VILKA ÄR NI?

hej kompisar! det här är jag. men jag är liksom lite nyfiken på vilka ni är som läser? för trots mitt bitvis asdåliga bloggande så verkar det ju ändå vara en tapper skara som hänger kvar här eller som råkar googla martin timell spröjs och hamna här av misstag. anyways, säg hej eller vad som helst. mina ungar brukar säga "dra åt pipsvängen mamma!" och jag älskar dom ändå.

33 kommentarer:

Filippa sa...

Hej!!!!

malin sa...

hej! jag har följt din bilddagbok/blogg i flera år nu. trillade in av en slump och fastnade för att:

1) du verkar vara hur trevlig som helst och jag imponeras av hur du tacklar allt i livet
2) inspireras av dina inrednings/mat/bak-inlägg
3) tycker det är kul att se bilder på dina barn som växer upp
4) vi har någon gemensam bekant bekant, och sånt gör ju alltid saker mer spännande

Denise sa...

Hej! Denise heter jag! Har följt din blogg/bilddagbok i några år nu. Vi lever i en liten värld och det är via bekanta till mig som även är bekanta till dig som jag trillade in på din blogg och bilddagbok.
Du verkar vara en go tjej, och dina kids är jätte fina! Din stil är great och ditt sätt att skriva på inspirerar alltid!

julia sa...

hej! jag är en 22årig tjej från västkusten som trillade in på din helgon för hundra år sen, sen dess har jag föjt dig via bilddagboken & bloggen.

jag följer dig för att du verkar så mysig. du inspirerar med inredning, stil, kärleken till familjen & genom att bara vara en cool brud.

älskar bilderna du lägger upp! & dina berättelser kring vardagen. det är så kul att se dina barn växa upp & hur familjen har vuxit under några år.

stay gold!

a sa...

jag vet inte hur jag hittade dig men jag vet iaf att om jag blir stor nångång, så vill jag bli som du.
/<3

mittnamn sa...

hej hej!

alexandra sa...

hej! jag hittade din blogg genom bilddagboken där jag följde dig (följer dig faktiskt fortfarande trots att du inte är så aktiv där mer). tycker om din bilddagbok så himla mycket med alla fina bilder du lade upp, din inredning, dina tatueringar och för att du är så söt. jag tycker ju om din blogg också förstås, men skulle gärna se fler bilder! det är ju så kul med bilder. jag är faktiskt inte så förtjust i barn men det gör ingenting för när du skriver om dina barn blir det ganska trevligt att läsa ändå, och det är bra och intressant när du skriver om genus och barnuppfostran.

LE VELOUR sa...

Jag har följt din bilddagbok/blogg sen urminnes tider (sen love och arvid låg i magen) och har liksom varit fast sen dess. Deras pappa har även gjort alla mina tatueringar, så efter första gadden blev jag ännu mer nyfiken och ja, sluta för allt i världen aldrig blogga!

Anonym sa...

hej! jag heter ida och vi är lika gamla. vet inte hur jag fick syn på din blogg men jag googlade väl nåt weird och kom in på din sida :D jag gillar hur du delar med dig och är öppen med hur du mår osv. dessutom är dina kids ur-gulliga! hoppas du har en härlig kväll!

hanna sa...

Hej! har följt dej länge, vi har känt varann för läänge sen, hanna.

Anonym sa...

Hej!

Caroline, 26 år...tror jag snubblade över dig på bilddagboken för några år sedan!? Har en dotter på 5 år, sambo, hund och katt och vi bor utanför Borlänge. Du är inspirerande till tusen och dina ungar är så söta! :)

Anonym sa...

hej:)

Blomman sa...

hej hopp! här sitter jag i mörka hultsfred. och där sitter du.

josefine sa...

hej!
josefine heter jag, har följt dig ända sen skunk!
läser även din vän elina aka tungviktarens blogg!
tycker du verkar vara en fantastisk mamma!
du klär dina barn i underbara kläder! när jag får små kottar hoppas jag att att dem har kläder i alla regnbågens färger!

Anonym sa...

Hej! Har följt både din skunk och bilddagbok. Älskar hur du skriver och vad du skriver om. Du är en inspirerande qvinna, och en fantastisk (och farligt snygg) mamma!

matilda sa...

Hej!
Jag är Matilda o är Annas gamla kompis från Linköping.
Jag stalkar din blogg för att du har sjukt söta barn och jag tycker du verar vara en ascool mamma.
:)

Nikki sa...

HEJ! Jag kommenterar ibland så du vet säkert redan att jag läser. Jag gilla din blogg massor och tycker du verkar vara en fantastisk kvinna. Jag är bekant med Sigges pappa lite också, och du har träffat min sambo nån gång. Men har följt din bilddagbok och blogg sen dina stora kids föddes typ. (:

Maria sa...

Hej! Är 21 och har ett barn utanför magen och ett inuti magen. Tycker om alla bilder på dina färgglada barn.

malin sa...

sen skunk! nån på skunk tipsade mig om att det fanns en cool, ung tvillingmamma man borde checka.

är 29 år och bor i göteborg.
gillar att du vågar gå din egen väg.

kruuna sa...

Hej! Matilda, 21 vintrar och alltså tyvärr väldigt snart 22. Bor norr om sthlm, pluggar till förskollärare etc etc. Hamnade bara här på något sätt, tror kanske det var genom tungviktaren.blogspot.com kanske. troligen.

Sandra sa...

Hej!
Jag minns inte varifrån, men jag hittade hit i alla fall och gillart.

Anonym sa...

hej!
har spanat in din bdb ett bra jäkla tag och började snällt hänga här också, ehm.. tycker det är rätt underhållande, spännande, kul, intressant osv att "glo" in dig & din familj, så jag fortsätter om de är lugnt!
// hanna (whatever@bdb)

Ellen sa...

Hej! Jag heter Ellen och flyttade till Stockholm för lite mer än ett år sedan. Är norrbottning i själen och jag började följa din bdb när Arvid och Love föddes, men har aldrig sagt hej, bättre sent än aldrig, right?

Jag tycker att du är jätteball!

Mia. sa...

Heeej! Ramla in på din blogg för ett bra tag sedan av en slump och har sedan dess besökt den flitigt, tycker om att läsa vad du skriver och följa dina fina ungar!

Julia sa...

Som många redan sagt så har även jag följt dig på bilddagboken sedan några år tillbaka och tycker det har varit mysigt att se dina två största pojkar bli grabbar och utan större förvarning har fler barn ploppat (ha-ha) ut. Jag följer nog mest bloggen för att jag älskar barn (låter härligt creepy) och att följa hur de växer. Har själv tre brorsbarn som jag står löjligt nära. Sen gillar jag också hur ärlig du vågar vara. Keep up the good work.

Anonym sa...

Hej! Har följt dig sen skunktiden (även innan Love o Arvid var i magen) o sen även bdb o blogg. Vi har även haft några gemensamma vänner och träffats någon gång för hundra år sedan ungefär :) tycker dina barn är så fina (och du och ditt hem).
Ja, det var väl jag!
/Lotta

Elin sa...

Hej! Jag har följt dig sedan urminnes tider, känns som om du är min kompis fast du inte ens vet vem jag är!
Kan ju berätta att jag är 23 år, har 1årig tjej, älskar också att baka!
Gillar dig! Tror nog att du skulle tycka jag var okej också:) haha.
kram!

Maja sa...

Hej.
Du vet vem jag är.
Maja. Folkunga.
Två kids; Hilma som är 7 och Märta som fyller fyra i januari. Jag är jätteseparerad nu från deras pappa men är lycklig ändå. För nu får jag kärlek på riktigt av Carro som är min flickvän. Och det är ju såhär det ska vara. Jag kunde inte vara 'normal' men nu är jag lycklig. Och du tänker säkert att man visste hur saker låg till redan i gymnasiet men jag tänkte ändå att jag ville vara normal och sådär dumt som man tänker.

Jag läser din blogg för mest för att det är så hög igenkänningsnivå och för att du använder svenska språket på ett sätt som tilltalar mig mycket.

Kram.

lesbisk stalker sa...

Hej Perta. Det är alltså jag som är din lesbiska stalker. Jag är 28, bor i göteborg, jag <3 queerpolitik, röstar på fi och har en undulat som kan prata. Jag gillar: rödvin, raggsockar, långkalsonger. Schiele, Khalo, Basquiat. Lomografi, tvåmansprat, kvällspromenader. Kaffe och brödbak. Erotik, veganism och loppmarknader. Jag har en fru som är fin och som säger att jag är bra. Jag har läst din blogg sedan medeltiden och minns inte ens hur jag hitta dig, men du har hängt kvar genom halva mitt liv känns det som. Titta, nu får du titta på mig och mitt. Hej vi hörs!

Anonym sa...

hej, jag heter clarah och jag tycker att du och dina kids är helt lysande.

Anonym sa...

Du är den där balla morsan som alla vill vara!..eller jag iaf, och jag verkar inte vara ensam om det iom alla fina kommentarer du får..och dom är du värd! Du är så klok, fin och stark. Dina kiddos är ju helt underbara, jag smälter när jag ser dom! Lite avis blir man allt ;)

Jag har läst din blogg enda sen tvillingarna låg i din kagge, å sen dess kikat in så ofta jag kunnat. Sluta aldrig blogga ffs!

STOOOR kram till dig och din söta familj!

slowmotion. sa...

Hej Perta!
Jag såg dig som höggravid på bild på en kompis sida på FB och hittade din skunkiz, eftersom du verkade så bra (och fin) fortsatte jag följa och engagera mig på avstånd. Känns lite freaky att följa någon en inte träffat, men en skulle kunna träffa. Men ska försöka erkänna mig som slowmotion om vi skulle ses någongång.

Pluggar på annan ort än Göteborg där mitt riktiga hem är, hade tänkt rädda världen, iallafall kvinnsen och queersen, men får se hur mycket energi det finns över.. OCh då har jag verkligen inte 4 barn, bara en liten 11 1/2 årig Russel.

Fortsätt må bra, det tycker jag är bra!

J sa...

hej! jag heter Johanna! jag bodde i uppsala lite samma sväng som du.. vi umgicks inte direkt i samma kretsar, men jag tror vi kände lite samma folk. hade lite pejl (på håll) på dig ibland via skunk (bullet.). Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag ramlade in här, men återvänt har jag gjort med ojämna mellanrum. Det senaste året har det blivit ofta! Jag går in här för att jag gillar de bilder och texter du delar med dig av! keep up the good work!