söndag, december 02, 2012

En tidig julklapp

Idag har vi varit på Sci-fi mässan. När vi kom fram så tog det Love och Arvid ca två sekunder att förstå att vi hade tagit med dom till typ världens bästa ställe, det efter att det första dom såg var 1. en lasersvärdsfight 2. en jättestor robot. Och det var bara i entren!


När vi kom in så såg vi Wall:e och R2-D2. Och när vi skulle ta kort så tog dom bort det röda bandet och så fick dom hålla på Wall:en. Plus att den lät! Och sen fick dom skjuta på en riktig Stormtrooper för att hjälpa rebellerna. Efter det fick dom syns på allt Lego som var överallt. Dom sprang runt hand i hand och skrek "iiiiii" genom hela mässan.

Efter att den här bilden tog så viskade Love till mig, att Stormtroopern hade LAGT ARMEN OM HONOM (!!!!). Och Arvid var i ett drömskt tillstånd. Liksom, en Stormtrooper, en alldeles riktig, precis bredvid.



Tuva var inte riktigt lika peppad på Star Wars. Hon blev dock helt galen när vi såg alla Totoros som fanns vid ett bord. Hon skulle klättra ur vagnen och ropade TOTO! TOTO! TOTO! om och om igen. Så hon fick en liten Totoro vilket gjorde hennes dag. Här hälsar nallen och Totoro på varandra. Sen hade dom pusskalas alla tre.

Hur som helst, så himla värd dag idag!

Inga kommentarer: