fredag, december 12, 2008

HAIRY ILANDSPROBLEM




okej jag kan inte bestämma mig, jätteljust eller mörkt hår? HJÄLP MIG! just nu är det någon form av otvättat blont/råttfärgat och jag känner väl att det kanske inte är så jättecharmigt :c

jag känner mig ensam ikväll, sådär att man inte riktigt kan njuta av det. men min nya regnbågsval som joel gjorde på mig idag är DOPE! AWESOME! (internskämt numera i guess). min arm är svullen dock. det var inte världens pepp när love och arvid inte ville gå upp för trapporna och jag fick kämpa med ett argt barn under varje arm. det tog ungefär 10 minuter och det var två arga arga killar som kom hem.

igår bakade jag äppelpaj och bjöd joel. han är alltid så tacksam att bjuda på saker, pajen var den godaste ever sa han och jag blev sådär härligt glad som man blir när folk bara men omg vad gott! ungefär som med min blåbärscheesecake, den har aldrig aldrig svikit mig. alltid great success!

4 kommentarer:

Anonym sa...

svårt, men jag röstar på blond. jag blir själv blond idag :) dessutom är det bra för det är lättare att göra det blonda mörkare än tvärtom.

Anonym sa...

mörkt!

Anonym sa...

recept tack!

Ljuva duvan sa...

åh, använder du någon speciell action för polariodbilderna eller hur gör du?