onsdag, mars 09, 2011

CRY BABY

igår blev det gråtfest. ena sekunden var allt bra, andra sekunden så satt jag och grät stora krokodiltårar för att love och arvid är hos joel (en hel vecka; det känns konstigt, tomt och tyst), för att jag var för trött för att orka barnet hemma, alltså sigge, så att anders fick ta hand om honom ensam osvosv.

och sen när krister försökte trösta mig så blev jag ledsen för att han säkert inte alls tycker att jag är fin nu och att det är orättvist för att han är så himla fin hela tiden, och sen blev jag ledsen för att jag tänkte så. det här utspelade sig alltså under en fem minuters-period, sen slutade jag gråta och så var det bra igen. hormoner, gotta love them! (elleeeer..?)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fint inlägg!
Nu kommer jag bergis vara en bloggpooper, men krokodiltårar=falska tårar? låtsasgrät du eller grät du på riktigt?
http://sv.wikipedia.org/wiki/Krokodilt%C3%A5rar

(hatar mig själv för denna kommentaren!)

perta sa...

haha nej jag tänkte på det när jag skrev det, men med tanke på att det var mest hormoner som spökade eftersom allt var fel så var jag ju inte ledsen på riktigt. eller, jag var ju det då, men inte av så bra anledning. så, jag grät på riktigt, men jag var inte ledsen på riktigt :)

Anonym sa...

HORMONER, helt vanliga psmhormoner (jag blir extremt känslo då, bröt senast ihop på ica för dom inte hade den sortens krossade tomater jag ville ha. vile aldrig mer äta. sen gick det över haha) eller är det gravvishormoner???! :)

Anonym sa...

pms-hormoner menade jag såklart