tisdag, april 26, 2011

SIGGE I PARKENsigge gillade vindruvorna i bågen. och hästen på lekplatsen. han hittade en ny kompis också, en pappa till någon som han satte sig rakt framför och började blabba med och peka åt alla håll och så väntade han snällt på svar. pappan var artig och pratade med honom, men sådär lite besvärat som när man inte riktigt vet vad man ska säga till andras barn.

jag är jämt så, jag tycker att det är sjukt jobbigt när barn pratar med mig, speciellt när jag inte förstår vad dom säger eller när dom frågar konstiga frågor. oftast är det om min "ring i näsan" och så stirrar dom som att jag vore en alien. vill man se mig i en obekväm situation så skicka fram ett barn som frågar om allt. vet aldrig vad jag ska svara.

3 kommentarer:

malin sa...

vad go han är, sigge! och kul att du uppdaterar. :)

Anonym sa...

blir så glad varje gg du uppdaterar!

K sa...

åh, fy fan vad glad jag blev av det du skrev, att du som till och med är trebarnsmorsa tycker att det är besvärligt att prata med frågvisa barn. jag har alltid tänkt att jag tycker det är jobbigt för att jag inte har barn, och när man får barn så börjar man liksom prata och förstå deras språk, då kan man prata med vilken unge som helst och bli värsta bästisarna. det var skönt att du också tycker det är jobbigt. och heja för en fin blogg!