tisdag, mars 06, 2012


En av dom bästa sakerna med att ha barnen hemma är att vi har tid att äta frukost tillsammans utan att behöva tänka på att stressa i väg.

Det är inte så att jag inte tror på förskolan. Men liksom, jag är ändå hemma. Och visst, ibland känner jag att det blir rätt så mycket när alla barnen är hemma samtidigt (den känslan infinner sig mest på vintern eftersom vi inte bor så stort och mina barn har tagit efter mig och stannar helst inne när det är för kallt = vi går varandra lite på nerverna).

Och det är inte så att jag vill få några duktigthetspoäng, jag vill vara med barnen när dom fortfarande vill vara med mig, när vi har tid för sånt. För sen kommer det ju antagligen låta typ "aaawwwhhh, maaaaamma, du eee så PIIINNNOOO!!", jag menar, det har redan börjat lite. Men nu är jag ju deras bästa kompis och så är dom kära i mig. Love sa att jag var hans flickvän. Och det är ju bara gullit nu i alla fall (fortsätter det upp i typ 40års åldern, not so cute).

2 kommentarer:

Nikki sa...

Tycker ändå du får duktighetspoäng.
Nu pluggar jag ju, och då måste jag ha dem där några dagar i veckan för att hinna med, men i sommar när vi får våran trea så kommer barnen efter "semestern" få gå tillbaka till förskolan och vara där 15/h. Det är inte det att jag inte vill vara med barnen utan snarare att jag vill ge minsta bebisen lite "egentid" med mig. Precis som de stora barnen har fått när de var bebisar. Dessutom tror jag att jag kommer tycka att det är skönt att de är där 3 dagar i veckan så man hinner röjja och tvätta. Även fast de får vara med och städa och tvätta ibland så är det skönt att få mer gjort utan allt spring. Och till sist, jag vill inte ta hem dem helt från förskolan för 1. Hwila bara älskar att leka med sina kompisar. Hon närmar sig 3 år och har verkligen utbyte av andra nu. Det märks. 2. Roky, kanske är lite liten för att uppskatta dagis på samma sätt som Hwila men han rusar in börjar leka med alla barnen direkt. Så båda två trivs verkligen, annars kanske man hade gjort annorlunda.

men som sagt.. av mig får du duktighetspoäng för att du pallar. Här går vi varandra på nerverna på måndagskvällen. Det ligger ett slags kaosmoln över hela lägenheten. Samma här speciellt på vintern och när det är kallt. Då är vi gärna inne!

perta sa...

jag förstår verkligen att man vill ha egentid med sin bebis, det får ju tuva varannan vecka. och dom går på förskola allihopa, men inte när dom är här.

det är väl just det, att jag bara träffar love, arvid och sigge varannan vecka som gör att jag vill se till att vara med dom så mycket som möjligt då.