fredag, augusti 17, 2012

Vad gör man inte

I Legotältet. Sjukt koncentrerade.
Kolla, så himla lycklig! Man ser att han ba "Alltså det är lugnt mamma, håll kvar handen bara, ska inte slå så hårt - HÄHÄ" och så slog han hårt för att man minsann måste göra det om spiken ska sitta fast. Arma fd fingrar :c 
Det här var önsketrädet, det första som vi besökte. Love önskade sig en stor påse lego, och Arvid önskade sig en liten påse lego. En del önskar sig fred, andra lego.
Idag var vi på Maxat för mini som är nu under Kulturveckan i Stockholm. Kul tyckte barnen, och visst, det var rätt kul. Sen var det rätt varmt också, och Love, Arvid och Sigge ville hänga i Lego-tältet där det var ca 100 grader. Nu började det bli lite mer varmt än kul för mig, men det var okej, för barnen hade kul. Dom skrattade och lekte med legorobotar och var superlyckliga.

Och sen skulle vi (jag, för Love och Arvid lekte bredvid och/eller satt i gräset och vilade sig) stå i en jättelång kö för att dom skulle få spika i en massa spikar i typ en koja. Som var anpassad för barn, och not so much vuxna. Och Love och Arvid har bara spikat med plastspikar tidigare, men dom ville jättegärna testa att spika själva, och så ville dom att jag skulle hålla i spiken. Såg ut ungefär såhär hela tiden D:

Så nu har jag några fingrar mindre. Saker man gör för sina barn, liksom.

Inga kommentarer: