onsdag, september 26, 2012

Vardagligheten

Jag behöver lite liv i min rss-läsare. Lite liv som är mer som mitt, typ väldigt vardagligt. Jag gillar sånt. Jag gillar det mesta. Så please, tipsa mig om lite bloggar som jag skulle kunna tänkas gilla. Kanske din, eller lite vad som helst liksom.

3 kommentarer:

K sa...

Åh jag har en som jag tror du skulle gilla! eller två! kanske känner du till båda, men jag plöjde igenom i stort sett hela bloggarna när jag kommit över dem.

den första är http://hostlycka.blogspot.se/
och ser inte mycket ut för världen, men innehållet är desto bättre. en Maria med samisk man och typ världens gulligaste unge som lever "nära naturen" i alla bemärkelser, och har SKITVETTIGA åsikter om typ ALLT. de har just flyttat till bolivia och ska bygga sitt eget lerhus, den resan kan man följa på jordliv.com men hon har inte hunnit uppdatera något alls än så länge.

den andra är daintysquid.blogspot.se
som du säkert redan känner till, det är en tjej i typ... a jag vetefan, nånstans i USA:s landsbygd. mycket loppisfynd och fina bilder.

och en till bonus, som du säkert också läst, hanapee.com.
bara rolig och skön! det är nog mina favoitbloggar det.

Anonym sa...

Kära vardag/fifi mycket ensam med ett barn pga pappan jobbar borta. Skriver både om aspissjobbiga småsaker som man i land inte vill erkänna är jobbiga och verkar tycka att allt är lätt som en plätt, också

Hanna rosells blogg - väldigt opretentiös men redig

Jag skrev oclså men ej längre och vet ej om min blogg ens är åtkom mig längre :)

Hanna sa...

http://jagjenny.blogspot.se/ är en av mina favoriter!!