söndag, oktober 21, 2012

Listan

Jag är manisk, verkligen manisk, när det kommer till listor. Jag skriver listor överallt. I varje anteckningsblock här hemma finns det listor, på avrivna lappar finns det listor, på tomma kuvert finns det listor. Älskar när man får stryka något på listan, något som man har gjort klart. Eh, neeeerd.

Fostrar en listnörd vid min barm.

Listan resulterade i det här. Nu måste jag måla väggen pga tusen hål. Samt ha ångest över att det nog var lite bättre innan. Eller så har jag inte vant mig bara. Det är mos def mer praktiskt såhär, nu får alla barnens pysselsaker plats i köket.

4 kommentarer:

alexandra sa...

Jag gillar också listor och gör en massa såna! Det är ju skitbra att komma ihåg saker man måste eller vill göra. Det känns bra sen när allt är överstruket.

britta bloggar sa...

Fint! Jag gillar också listor! Skriver gärna några saker jag redan gjort, så att jag får stryka lite.

perta sa...

Hehe, jag har fortfarande ca hälften kvar på listan men jag okejar det den här gången pga många av dom punkterna som är kvar innefattar sånt som är jobbigt att fixa på bara en dag.

Jag brukar skriva upp saker som är nästan klara eller ett par lätta grejer som går snabbt att göra = får stryka nästan direkt!

Klara sa...

Jag (och min syster än mer) är också listfanatiker! Dock har jag rätt nyligen skapat "den eviga att-göra-listan" i min telefon där jag skriver upp ALLT som ska göras för att jag noterade hur stressad jag blev av att ha listorna spridda. Men andra listor har jag lite överallt fortfarande!